Allergia inhalatív panel (20 féle)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Allergia inhalatív panel (20 féle)

Az allergia vizsgálat során a tüneteket okozó allergén azonosítása a legfőbb cél. Az allergiás reakciók nem csak kellemetlenek, de súlyos esetekben veszélyeztethetik az egészséget is. Az allergének azonosításával hatékonyabban kezelhetők és megelőzhetők az allergiás tünetek.

Hogyan történik a vizsgálat

A vizsgálat vérvétellell történik.

Mi az az IgE?

Az IgE molekulák az immunglobulin szupercsaládba tartozó ellenanyagok. Az immunrendszer termeli őket, hogy felismerje és semlegesítse a szervezetbe került idegen anyagokat. Az IgE antitestek az allergiás reakciókban játszanak szerepet, mint az asthma, szénanátha vagy az atópiás ekzema.

Milyen allergéneket vizsgálunk?

Milyen allergénekre vizsgálunk?
Fák: éger, nyír, mogyoró, tölgy, fűz

Füvek: perjefélék, réti komócsin, rozs, parlagfű, lándzsás utifű, feketeüröm

Hámok: macska szőr-hám, kutya hám

Tollak: liba toll, csirke toll, kacsa toll, pulyka toll

Egyéb: Penicillium notatum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus, Candida albicans, Alternaria tenuis, Dermatophagoides pteronyssin

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 18 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.