Allergia nutritív panel (20 féle)

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 70 000 Ft
Tartalmazza a belgyógyászati konzultációt.

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Allergia nutritív panel (20 féle)

Az allergia vizsgálat során a tüneteket okozó allergén azonosítása a legfőbb cél.

Allergia vizsgálatok jellemzői

Az allergén specifikus IgE-t mérjük, melyek az úgynevezett immunglobulin szupercsaládba tartozó ellenanyagok. Az immunrendszer termeli őket azért, hogy felismerje és semlegesítse a szervezetbe került idegen anyagokat. Gyors és kíméletes módszer, az év bármely szakaszában elvégezhető.

Ételallergia jellemzői

Az ételallergia esetében a szervezet védekező rendszere tévesen úgy reagál bizonyos táplálékfélékre, mintha azok károsak lennének. Az immunrendszer sejtjei ellenanyagot termelnek, hogy az idegen anyaggal szemben védekezzenek. A tünetek lehetnek enyhék és súlyosak egyaránt, mint például emésztési zavarok, bőrviszketés, csalánkiütés, duzzadt légutak, nehézlégzés, és az anafilaxia.

Milyen allergéneket vizsgálunk?

Tojásfehérje, tehéntej, tőkehal, búza, szója, narancs, alma, banán, őszibarack, szezámmag, garnélarák, marhahús, kivi, földimogyoró, mogyoró, paradió, mandula, kókuszdió, zeller, tojás.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 18 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.