Általános szűrővizsgálat

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Általános szűrővizsgálat

Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőző egészségügyre, és ezért széles körű általános szűrővizsgálatokat kínálunk.
Ezek a vizsgálatok segítenek a korai diagnózisban, ami a legtöbb egészségügyi probléma esetében kulcsfontosságú a sikeres kezeléshez.

Mi a célja az általános szűrővizsgálatnak?

Az általános szűrővizsgálat célja, hogy átfogó képet adjon a páciens egészségi állapotáról, és alapján személyre szabott tanácsokat és kezelési javaslatokat adjon. Nagy hangsúlyt fektetnek a megelőző egészségügyre, és a korai diagnózisra.

Mit tartalmaz az általános szűrővizsgálat?

A szűrővizsgálat magában foglalja a máj- és vesefunkció vizsgálatát, HDL és LDL koleszterin, triglicerid szintek mérése, valamint ALP, SeBi, koleszterin, vércukor, inzulin, Na és K vizsgálatokat, melyek segítenek az anyagcsere állapotának és az elektrolit egyensúlynak a felmérésében.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 9000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.