ANA screen

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

ANA screen

Az ANA screen egy fontos laboratóriumi vizsgálat, amelyet az autoimmun betegségek korai felismerésére használunk.
Az autoimmun betegségek során a szervezet immunrendszere saját sejtjei ellen támad, ami különböző szöveti és szervi károsodásokhoz vezethet.

A vizsgálat jelentősége

Az ANA screen segítségével az orvosaink képesek azonosítani azokat az antitesteket, amelyek a sejtmag ellen irányulnak. Ezek az antitestek számos autoimmun betegségben, mint például a szisztémás lupus erythematosus (SLE), a reumatoid artritisz vagy a szkleroderma jelen lehetnek.

Mit vizsgálunk?

A vizsgálat során a vérben lévő antitesteket azonosítjuk, amelyek a sejtmag ellen irányulnak. Az eredmények alapján az orvos képes lehet az autoimmun betegség típusának meghatározására és a megfelelő kezelési stratégia kialakítására.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 37 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.