Aphrodite Anti Post-Covid infúziós koktél

Maradjon formában

Anti Post-Covid infúziós koktél

A COVID-19 pandémia nem csak a világot, hanem az egyének egészségi állapotát is megváltoztatta. Ha Ön is tapasztalta a hosszan tartó tüneteket a fertőzés után, amelyek befolyásolták mind a fizikai, mind a mentális jólétét, akkor ne várjon tovább, az Aphrodite Clinic „Anti-Post-Covid infúziós koktélja” megoldást nyújt Ön számára, hogy segítsen a szervezetnek visszanyerni az erejét és csökkentse az elhúzódó szövődményeket is.

Miért válassza ezt a koktélt?

Az Anti Post-Covid infúziós koktél a válaszunk a pandémia utáni kihívásokra. Egy speciálisan kifejlesztett formula, amely a test és az elme gyorsabb regenerálódását célozza meg a COVID-19 fertőzés után. A koktél nem csak hidratál, hanem támogatja az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és szíverősítő hatású. Az erős immunrendszerrel gyorsabban leküzdheti a fáradtságot, az ingerlékenységet és az alváshiányt, amelyek a fertőzés után gyakran előfordulnak.

Hatóanyagok

Magas C-vitamin: Az immunrendszer erősítésére és a sejtek védelmére.

Ásványi sók: A test hidratálására és az elektrolit egyensúly helyreállítására.

Magnézium: Az izmok és az idegrendszer megfelelő működésének támogatására.

Glutation és Q10: A méregtelenítés és az energiaszint növelésére.

B-vitaminok: Az energiaszint növelésére és az idegrendszer támogatására.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik a COVID-19 fertőzés után kimerültséget, fáradtságot vagy egyéb tüneteket tapasztalnak. Azoknak, akik szeretnék felgyorsítani a regenerációs folyamatot és visszaszerezni az elveszett energiát.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 29 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.