Aphrodite Athletic infúziós koktél

Maradjon formában

Athletic infúziós koktél

Az aktív életmód és rendszeres sportolás nem csak testünket, hanem lelkünket is megerősítheti. Ugyanakkor kiemelten fontos, hogy testünknek a megfelelő tápanyagot biztosítsunk a legjobb teljesítmény eléréséhez. Az „Aphrodite Clinic Athletic” infúziós keveréke egy speciális formula, amelyet kifejezetten az aktív életmódhoz és sportoláshoz terveztük meg. E hidratálás segítségével testünk és lelkünk is kiválóan érezheti magát, és segíti a szervezetünk megfelelő regenerálódását.

Miért válassza ezt a koktélt?

A sportolás és az aktív életmód nem csak a testnek, hanem a léleknek is jót tesz. Az Aphrodite Clinic "Athletic infúziós koktélja" kifejezetten azok számára készült, akik a fizikai aktivitás mellett szeretnék támogatni szervezetüket és fokozni teljesítményüket. Ezzel a koktéllal nem csak az immunrendszert erősítheti, hanem az anyagcserét is fokozhatja, segítve ezzel az energikusabb, aktívabb életet és a zsírégetési célok elérését.

Hatóanyagok

C-vitamin: Az immunrendszer erősítésére és a sejtek védelmére.

Zsírégető: A zsírégetés fokozására és a súlycsökkentés támogatására.

Energianövelő: Az energiaszint növelésére és a teljesítmény fokozására.

Erős antioxidáns: A sejtek védelmére és a szabad gyökök semlegesítésére.

Ásványi sók: A test hidratálására és az elektrolit egyensúly helyreállítására.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szenvedélyesen sportolnak, vagy egyszerűen csak szeretik az aktív életmódot. Azoknak, akik hisznek abban, hogy az egészség megőrzése és a test támogatása a kulcsa egy vitális, teljes élethez.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 29 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.