Aphrodite Feel The Sunshine

Maradjon formában

Feel The Sunshine

A Feel The Sunshine koktélunk leginkább D-vitamint tartalmaz, amely nem csupán egy egyszerű kezelés. Ez az a tápanyag, amelyet a napfény ad nekünk, és ami elengedhetetlen a csontok egészségéhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a jó közérzethez. Ugyanis a napfény hiányos időszakában is biztosítsuk a szervezetünknek ezt az értékes vitamint. A D-vitamin, mint egy napfényes ölelés a szervezetnek feltölti energiával és ragyogással, megvilágítva az utat a vitalitás és a jó közérzet felé.

Miért válassza ezt a koktélt?

Az Aphrodite Feel The Sunshine nem csak egy egyszerű vitaminpótlás. Ez egy "belső napfény", amely a leghidegebb és legszürkébb napokon is képes feltölteni és megajándékozni a szervezetet az esszenciális D-vitaminnal. Az ampullás kiszerelés biztosítja, hogy a vitamin közvetlenül juthasson el a szervezet minden részébe, így biztosítva a legoptimálisabb felszívódást.

Hatóanyagok

1 ampulla (1 ml olaj) tartalmaz:
300 000 NE D3 vitamint.

Kiknek ajánljuk?

Ezt az infúziót kifejezetten azoknak ajánljuk, akik a téli hónapokban nem tudtak elegendő napfényhez jutni, és most szeretnék pótolni a D-vitamin hiányukat. Tökéletes választás azoknak, akik belső ragyogást és energiát szeretnének adni a szervezetüknek.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 10 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.