Aphrodite Multikoktél

Maradjon formában

Aphrodite Multikoktél

A sportolás során a testünknek extra támogatásra van szüksége, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa. A multivitamin infúziós koktélunk pontosan ezt kínálja. Egy olyan egyedülálló keverék, amely azonnal feltölti a szervezetet azokkal az esszenciális tápanyagokkal, amelyekre a legnagyobb terhelés alatt is szüksége van. Legyen szó egy intenzív edzésről, egy hosszú futásról vagy egy fontos meccsről, ez a koktél biztosítja, hogy mindig a legjobb formádat hozd. Illetve, ha csak egészséged fenntartása a cél akkor is ideális választás lehet Önnek.

Miért válassza ezt a koktélt?

A Multikoktél infúzió a sportolók legjobb társa. Egy olyan speciálisan kifejlesztett formula, amely azonnal a szervezet rendelkezésére bocsátja a legfontosabb ionokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel nem csak a fizikai, hanem a szellemi teljesítményt is maximalizálja. Az izmok gyorsabb regenerációjával a koktél segít elkerülni az izomlázat, míg az agyi funkciókat serkentve javítja a koncentrációt és az állóképességet.

Hatóanyagok

Hatóanyagok: C-vitamin, Glutation, Magnézium, ásványi sók, B-vitaminok, Calcium.

Kiknek ajánljuk?

Ezt az infúziót kifejezetten azoknak a sportolóknak ajánljuk, akik a nyári hőségben is a maximumot akarják kihozni magukból. De nem csak nekik! Vizsgaidőszakban, vagy stresszes munkakörnyezetben dolgozók számára is kiváló választás lehet, hogy növeljék szellemi teljesítményüket és frissen tartsák magukat.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 27 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.