Aphrodite Power infúziós koktél

Maradjon formában

Power infúziós koktél

A modern életmód gyakran hoz magával olyan kihívásokat, amelyek kimerítheti az energiatartalékunkat. A hosszú munkaórák, a rohanás és a mindennapi stressz mind hozzájárulnak ahhoz, hogy gyakran érezzük magunkat kimerültnek és motiválatlannak. Az Aphrodite Clinic „(Feel The) Power Infúziós Koktélja” erre kínál megoldást. Egy gondosan összeállított infúziós terápia, amely a legjobb természetes összetevőket kombinálja, hogy visszaadja az elveszett energiát, és újra érezze magát frissnek és üdének.

Miért válassza ezt a koktélt?

Ezt a koktélt azoknak készítettük, akik a mindennapi stressz és kihívások miatt kimerültek és energiát vesztettek. Ez a koktél nem csak az immunrendszert erősíti, hanem egy igazi energiabomba, amely feltölt, motivál és segít a fitt mindennapokban. A kiégés és a fáradtság elleni harcban ez a koktél a legjobbmegoldás.

Hatóanyagok

B-vitaminok: Az energiaszint növelésére és az idegrendszer támogatására.

C-vitamin: Az immunrendszer erősítésére és a sejtek védelmére.

Magnézium és kalcium: Az izmok és az idegrendszer megfelelő működésének támogatására.

Ásványi sók: A test hidratálására és az elektrolit egyensúly helyreállítására.

Növényi kivonatok: A természetes energiaszint növelésére és a test általános jólétének javítására.

Glutation: Egy erős antioxidáns, amely segít a méregtelenítésben és az energiaszint növelésében.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik a túlzott munkahelyi vagy magánéleti stressz miatt kimerültek, motiválatlanok és enerváltak. Azoknak, akik szeretnék visszaszerezni az elveszett energiát és egy egészséges, fitt életet élni.

Foglaljon időpontot

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 29 000 Ft

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.