Aphrodite Szépség Elixír infúziós koktél

Maradjon formában

Aphrodite Szépség Elixír

A szépség és az egészség kéz a kézben jár. Ezt az elvet követve alkottuk meg az „Aphrodite – Szépség Elixír infúziós koktélját”, amely a legkiválóbb összetevőket kombinálja a belső egészség és a külső ragyogás érdekében. Ezzel a prémium kategóriás infúziós kezeléssel nem csak a bőr, a haj és a köröm állapotát javíthatja, hanem az egész szervezet működését optimalizálhatja, hogy a lehető legjobb formáját hozza ki Önből.

Miért válassza ezt a koktélt?

Az Aphrodite Clinic legújabb, prémium kategóriás infúziós koktélja a szépség és az egészség tökéletes kombinációját kínálja. Ez a speciális keverék nem csak a haj, a köröm és a bőr egészségét és szépségét támogatja, hanem a sejtek védelmét is elősegíti a különböző betegségekkel szemben. Az extra magas glutationt tartalma révén magas energiaszintet biztosít, miközben fokozza a szervezet méregtelenítő folyamatait. Az eredmény? Egy ragyogóbb arcszín, egészségesebb bőr, és egy általánosan fiatalosabb, energikusabb érzés.

Hatóanyagok

B-vitamin: Az energiaszint növelésére és az idegrendszer támogatására.

C-vitamin: Az immunrendszer erősítésére és a sejtek védelmére.

Magnézium és Kalcium: Az izmok és az idegrendszer megfelelő működésének támogatására.

Ásványi sók: A test hidratálására és az elektrolit egyensúly helyreállítására.

Antioxidánsok és Növényi kivonatok: A sejtek védelmére és a szabad gyökök semlegesítésére.

Glutation és Q10: A méregtelenítés és az energiaszint növelésére.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik nem elégszenek meg az alapokkal. Akik hisznek abban, hogy a belső egészség és a külső szépség kéz a kézben jár, és készen állnak arra, hogy a következő szintre emeljék az önmagukhoz való hozzáállásukat. Azoknak, akik a test, lélek és szellem harmóniájában működő életet szeretnének élni.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 32 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.