Autoimmun panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Autoimmun panel

Az immunrendszerünk a testünk védelmét szolgálja, megkülönböztetve a „saját” és „idegen” molekulákat, és megvédi szervezetünket a káros vírusoktól és baktériumoktól. Azonban néha az immunrendszer saját sejtjeink ellen fordul, ami autoimmun betegségekhez vezethet. Az autoimmun panel segítségével azonosíthatók azok az ellenanyagok, amelyeket a szervezet saját sejtjei ellen termel.

Mi az autoimmun betegség?

Az autoimmun betegségekben a szervezet immunrendszere saját sejtjei, szövetei, szervei, szervrendszere ellen termel ellenanyagokat. Ezeket az ellenanyagokat autoantitestnek nevezzük. Az ilyen betegségek diagnosztizálásában a laboratóriumi vizsgálatok kulcsszerepet játszanak, mivel képesek kimutatni az autoantitestek jelenlétét a vérben.

Mit vizsgálunk?

ANA, anti-mitokondriális antitest (AMA), c-ANCA, p-ANCA, anti -RNS polimeráz III, Anti-foszfolipid
ellenes antitest, cardilopin ellenes antitest, lupus anticoagulans, anti-ds DNS, anti-Smith, anti B2
glycoprotein, anti-Scl70, anti-centromer, anti-PM Scl, anti-JO-1, anti-SSA, Rheuma –faktor, süllyedés,
CRP, vérkép, c3, c4.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 60 000 Ft
Tartalmazza a belgyógyászati konzultációt.

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.