CUKORTERHELÉS

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Cukorterhelés

Az éhomi vércukorszint vagy inzulinszint nem mindig elegendő a rendellenes állapot kimutatására vagy a megbetegedés kockázatának azonosítására. Ezért egy dinamikus vizsgálat során, amikor a cukorháztartást működés közben figyeljük meg, pontosabb, részletesebb képet kaphatunk. Minél többször rögzítjük a vércukor- és inzulinszinteket a 120 perces terhelés alatt, annál részletesebb és informatívabb eredményeket kapunk.

Mit vizsgálunk?

Vércukorszint
Inzulinszint

2 pontos (0p és 120p)
3 pontos 0p, 60p, 120p)
5 pontos (0p,30p,60p,90p,120p)

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk ezt a vizsgálatot, akik:
Túlsúlyosak
Hasi elhízásra hajlamosabbak
Meddőségi problémákkal küzdenek,
Mozgásszegény életmódot folytatnak
A csomagot továbbá javasoljuk cukorbetegségre utaló gyanú esetén, illetve azok számára is, akik családjában előfordult már cukorbetegség.

Mennyibe kerül?

Összesen 2 pontos: 11 990 Huf
Összesen 3 pontos: 19 990 Huf
Összesen 5 pontos: 23 990 Huf

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.