DAGANATSZŰRÉS FÉRFI

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Daganatszűrés férfi

A vizsgálati csomag olyan tumormarkereket vizsgál, melyek elsősorban férfiaknál előforduló daganatos megbetegedésre utalhatnak. Ezek a markerek főként igazolt tumoros páciensek kezelésének monitorozásában, valamint a daganat esetleges klinikai progressziójának nyomon követésében használatosak. Ugyanakkor a normálistól eltérő szint felhívja a figyelmet az alaposabb kivizsgálásra.

Mit vizsgálunk?

CEA (emésztőtraktus)
CA 19-9(hasnyálmirigy)
AFP (alfa foetoprotein)
Citokreatin 19 fragment (CYFRA 21 1)
PSA
M2-PK marker
Széklet vér

Mennyibe kerül?

39 990 forint

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.