Foglaljon időpontot

Radiológus, Neuroradiológus

Dr. Daróczi Nóra

Orvosi diplomámat 2003-ban szereztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán, majd 2006-ban a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar MBA Program keretében szereztem marketing szakirányú diplomámat.

Radiológia szakvizsgát 2014-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, neuroradiológia szakvizsgát 2018-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetemen tettem.

2008. óta dolgoztam a Pécsi Tudományegyetem Radiológia Klinikán a napi munkában, az ügyeleti ellátásban az összes radiológiai modalitásban készség szinten. 2014.óta a Pécsi Diagnosztikai Központban OEP által finanszírozott és fizetős diagnosztikai vizsgálatokat értékeltem. 

2014-től országos szintű ( Iconomix Kft.) teleradiológiai teamben is részt veszek CT és MR vizsgálatok leletezésében. 2018-ban a Duna Medical Centerben kezdtem meg az UH szakrendelést vezetek, CT vizsgálatokat értékelek. UH vizsgálatokat rutinszerűen végzek ( has és kismedence, pajzsmirigy, lágyrész, alsó végtag vénák, váll-és térdizület). 

2019.02.01-ben az Affidea Magyarország Kft.-nél vagyok alkalmazotti pozicióban, számos álllami OEP finanszírozott és magán központban végzek leletezést az összes modalitáson.

Fő érdeklődési területem a neuroradiológia , melynek keretében számos hazai és nemzetközi kurzus és akkreditált továbbképzés rendszeres résztvevője vagyok. Egyetem alatt a TDK pályamunkámat a stroke témaköréből írtam, és a területen Ph.D. fokozat megszerzését is tervezem.

2011 óta részt vettem a Pécsi Tudományegyetem Radiológiai Klinikáján zajló graduális és posztgraduális orvosképzésben gyakorlat vezetőként magyar és angol nyelvű általános orvos és fogorvos oktatásban. Az Egyetem keretein belül aktív tagja voltam neuroradiológiai, gastroenterológiai, uroradiológiai és fájdalom munkacsoportnak. Gyermekradiológiában is jártas vagyok. Felsőfokú angol szakmai nyelvvizsgával rendelkezem.

Tagja vagyok a Magyar Radiológiai Társaságnak , az Európai Radiológiai Társaságnak és az Európai Neuroradiológus Társaságnak.

Időpontfoglalás

 • Időpont egyeztetés

  Használja a naptárat az időpontfoglaláshoz. Válasszon ki egy dátumot. Válasszon egy időpontot. Adja meg az adatait és kattintson a Találkozó ütemezése gombra.

 • Találkozó orvosunkkal

  Az első lépés a vizsgálati folyamatban egy konzultáció az orvosunkkal, ahol megbeszélheti panaszait és elvárásait.

 • Általános fizikális vizsgálat

  Ezután egy átfogó testi ellenőrzés következik, hogy teljes képet kapjunk egészségi állapotáról.

 • Eredmények és tanácsok

  Miután az összes vizsgálatot elvégeztük, eredményeket és személyre szabott tanácsokat nyújtunk.

Foglaljon időpontot