Étel intolerancia teszt (46 féle)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Étel intolerancia teszt (46 féle)

Az ételintolerancia és az ételallergia között lényeges különbségek vannak. Míg az ételallergia az immunrendszer azonnali reakcióját jelenti egy adott ételre, az ételintolerancia lassabb, nem immunrendszeri reakció, amely az emésztőrendszerben keletkezik. Az ételintolerancia tünetei gyakran kevésbé súlyosak, mint az ételallergia tünetei, de hosszú távon komoly kellemetlenségeket okozhatnak. Az ételintolerancia teszt segítségével meghatározhatók azok az ételek, amelyek problémát okoznak, és ezáltal a diéta megfelelő módosításával elkerülhetők a kellemetlen tünetek.

Hogyan történik a vizsgálat?

Az ételintolerancia laborvizsgálat vérvétellel történik. Összesen 46 étel esetében vizsgáljuk az élelmiszerek ellen termelt IgG típusú antitestek mennyiségét. Az IgG (immunglobulin) típusú ellenanyagot a szervezet azon ételekkel szemben termeli, melyeknél ételintolerancia áll fenn.

Tünetek

Az ételintolerancia tünetei rendkívül sokfélék lehetnek. Adott étel elfogyasztását követően akár több órával, vagy nappal később jelentkezhet hasmenés, haspuffadás, erőteljes bélgáz képződés (emésztőszervi panaszok), szénanátha, de felléphet fejfájás, migrén, krónikus fáradtság, ízületi panasz, illetve kialakulhatnak olyan bőrproblémák, mint pattanás, akné vagy ekcéma.

Milyen allergéneket vizsgálunk?

Vizsgált allergének
Gyümölcsök, gabonafélék, zöldségek, állati eredetű élelmiszerek, olajos magvak és sok más.

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.