Fehérje panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Fehérje panel

A fehérjék az élet alapvető építőkövei, melyek nélkülözhetetlenek a sejtek megfelelő működéséhez.
A vérben található fehérjék mennyisége és minősége fontos információval szolgálhat a szervezet állapotáról, különösen a máj és a vesék működéséről.

A fehérjék szerepe a szervezetben

A fehérjék olyan aminosavak láncolatából álló makromolekulák, melyek sejten belüli strukturális, valamint szabályozó szerepet látnak el. Számos különböző fehérje található a vérben, mint például a máj által termelt albumin, ami többek között a zsírsavakat, az aminosavakat, a bilirubint, a hormonokat és gyógyszereket szállítja. Egy másik fehérje-típushoz, a globulinhoz különböző antitestek és enzimek tartoznak. Az összfehérje ezeknek a fehérjéknek a kollektív mennyiségét mutatja meg.

Miért fontos a fehérje szintjének mérése?

Az összfehérjék mennyiségéből következtetni lehet a vese és a máj működésére. Alacsony fehérje szint máj- vagy vesekárosodást jelezhet, de utalhat felszívódási és vízháztartási zavarra is, utóbbi vizenyőt (ödémát) okoz. Magas fehérje szint hátterében krónikus gyulladás és folyadékvesztés állhat.

Mit vizsgálunk?

Össz. fehérje, albumin

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 4000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.