FÉRFI HORMON CSOMAG

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Férfi hormon csomag

A férfi hormon vérvételi csomag segít azonosítani az esetleges  hormonális eltéréseket, amelyek különféle egészségügyi problémákat okozhatnak. A korai felismerés és kezelés segíthet javítani a szexuális funkciókat, az energiaszintet és általános jólétet.

Mit vizsgálunk?

Totál tesztoszteron
Szexuál hormon kötő fehérje (SHBG)
Szabad és aktív tesztoszteron
Albumin
TSH

Kinek ajánljuk?

A férfi hormon vérvételi csomagot általában akkor ajánljuk, ha a férfi páciensnél olyan tünetek vagy állapotok jelentkeznek, amelyek a hormonális egyensúly felborulására utalnak.
Ilyen tünetek lehetnek:
Szexuális diszfunkciók
Gyenge izomtónus és izomvesztés
Fáradtság
Hangulati változás
Testtömeg változás
Meddőség problémák

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 15 990 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.