Férfihormon panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Férfihormon panel

A férfihormon panel a férfiak nemi szerveinek és reproduktív rendszerének hormonális összetételét vizsgálja.
A vizsgálatok segítségével pontos képet kaphatunk a férfiak hormonális egyensúlyáról, ami befolyásolja a szexuális működést, a potenciát és a meddőséget.

A férfi nemi hormonok szerepe

A férfiak nemi hormonjai, mint az FSH, LH és a tesztoszteron, kulcsfontosságúak a reproduktív rendszer megfelelő működésében. Ezek a hormonok szabályozzák a spermatermelést, befolyásolják a férfiak szexuális viselkedését, és részt vesznek a másodlagos nemi jellegek kialakulásában.

Mikor van szükség a vizsgálatra

FSH: Meddőség, vagy annak gyanúja esetén, agyalapi mirigy, valamint a herék működési rendellenességeivel járó betegségek diagnosztizálásában nyújt segítséget. Az FSH vizsgálata része a csökkent spermaszámmal rendelkező férfiak kivizsgálásának is.

LH: A hormon szintjének vizsgálata a meddőség lehetséges okának felderítését, az agyalapi mirigy vagy az ivarmirigyek rendellenességeinek kimutatását célozza.

Tesztoszteron: A tesztoszteron szint csökkenésének leggyakoribb okai férfiaknál: hipogonadizmus, orchidectomia (hereeltávolítás), ösztrogén terápia, Klinefelter-szindróma, hipopituitarizmus és májcirrózis.

Mit vizsgálunk?

FSH, LH, Ösztradiol, Prolactin, Tesztoszteron

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 39 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.