Fogyókúrás csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Fogyókúrás csomag

Az Aphrodite Clinic magánklinikán különös figyelmet fordítunk a test és az elme egészségének összefüggéseire. Ezzel összhangban örömmel mutatjuk be a Fogyókúrás csomagunkat, amelyet kifejezetten azok számára terveztünk, akik szeretnének egészségesen és tudatosan fogyni.

3 pontos orális glükóztolerancia teszt (3pOGTT)

A fogyókúrás csomagunk központi eleme a 3 pontos orális glükóztolerancia teszt (3pOGTT), amely a szervezet inzulinérzékenységét és a vércukorszint szabályozását vizsgálja. Ez a teszt segít felmérni a 2-es típusú cukorbetegség és az inzulinrezisztencia kockázatát, amelyek gyakran összefüggnek a túlsúllyal.

Személyre szabott kiértékelés

A vizsgálatok után orvosaink mélyreható kiértékelést tartanak, amelynek keretében meghatározzák a fókuszpontokat a leghatékonyabb, leggyorsabb eredmény elérése érdekében.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 59 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.