GLUTÉNÉRZÉKENYSÉG CSOMAG

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Gluténérzékenység csomag

Mit vizsgálunk?

Cöliákia szűrés (tTG IgA, tTG IgG)
Endomysium elleni antitest IgA
Endomysium elleni antitest IgG
Deamidált gliadin peptid IgA
Deamidált gliadin peptid IgG

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánlott a vizsgálat elvégzése akiknél felmerül a cöliákia betegség gyanúja a gyomor és bélrendszeri panaszok alapján.

Ilyen panaszok például:
hasi fájdalom
Puffadás
Hasmenés
Emésztési zavarok
Bőrproblémák
Fogyás
Vérszegénység
Cöliákia specifikus dermatitis herpetiformis
Érdemes elvégezni a vizsgálatot, ha a családjában előfordult már a betegség, illetve olyan betegség áll fenn, amihez gyakran társul a lisztérzékenység (pl.: autoimmun betegségek, I-es típusú cukorbetegség, Down-szindróma)
Mi szükséges a diagnózis fennállásához?
A betegség gyanújának fennállása esetén először érdemes vérvizsgálatot végezni. 
Amennyiben az eredmény pozitív, a végleges diagnózis felállításához a vékonybélből vett biopsziás minta szövettani vizsgálata szükséges.
Fontos:
Amennyiben a páciens gluténmentes diétát folytat hosszabb ideje, akkor a vérben a lisztérzékenységre szenzitív antitestek nem mutathatók ki a vérből. Ilyen esetben nem csak a vérvétel során hanem a biopsziás mintavétel is álnegatív eredményt adhat.

Mennyibe kerül?

36 990 forint

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.