HAJBEÜLTETÉS

Nyerje vissza hajkoronájának teltségét a legkorszerűbb technológiával klinikánkon!

Kopaszodás

Egy olyan téma, ami sokakat érint, mégis gyakran tabunak számít. De mi lenne, ha lenne egy megoldás, amely visszaadná Önnek a fiatalos megjelenést és az önbizalmat, anélkül, hogy bárki észrevenné? Az FUE (Follicular Unit Extraction) hajbeültetés egy forradalmi technológia, ami a megoldást nyújtja. 

De mi is a FUE hajbeültetés titka?

Ez egy minimálisan invazív eljárás, amely során a saját hajszálakat használjuk fel, hogy újra megerősítsük és feltöltsük azokat a területeket, ahol a hajritkulás vagy a kopaszodás már megjelent. A régebbi technikákkal ellentétben, ahol a fejbőrből kivett csíkot használva szemmel látható hegek maradtak a beültetés helyén, ez a technológia 1 mm átmérőjű körszikével emeli ki a fejbőrből a “graftokat” a hajhagyma és a hajszálak sérülése nélkül. A graft begyűjtés módszerének köszönhetően a “donor” területen észrevehetetlen a különbség, míg a beültetés helyén szemmel látható az eredmény. A beavatkozás garantáltan természetes és tartós eredményt nyújt, anélkül, hogy mesterségesnek tűnne a hajkoron .

Foglaljon időpontot

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.