HASHIMOTO-THYREODITIS CSOMAG

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Hashimoto-thyreoditis csomag

A csomagban megtalálhatók az alapvető pajzsmirigy funkciós vizsgálatok, amelyek segítségével nyomon követhető a pajzsmirigy rendszertelen működése, valamint az általa termelt hormonok szintjének változása. Emellett a leggyakoribb autoimmun pajzsmirigybetegségre, például a Hashimoto-thyreoiditisre utaló mutatókat is vizsgálja. A csomag részét képezik olyan speciális paraméterek is, amelyek általában endokrinológus szakorvos indikációjára kerülnek vizsgálatra, és nem feltétlenül az első laboratóriumi vizsgálat alkalmával. 

Mit vizsgálunk?

TSH
T3 szabad frakció (FT3)
T4 szabad frakció (FT4)
Thyreoglobulin-autoantitest (anti-TG)
Thyreoidea-peroxidáz autoantitest (Anti-TPO)
TSH receptor autoantitest (TRAK)
Thyreoglobulin (TG)
Jód

Kinek ajánljuk?

Akik az alábbi tünetek fennállása esetén:
Bármilyen irányú testsúlyváltozás
Hajhullás
Bőrszárazság
Székrekedés
Levertség
Fázékonyság vagy izzadás
Melegtűrő képesség romlása
Szapora szívverés
Ritmuszavarok
Izgatottság
Hasmenés
Továbbá érdemes lehet elvégezni rendszeres, éves egészségügyi szűrés keretében illetve a fennálló kezelés követésére.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 43 990 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.