Hasnyálmirigy panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Hasnyálmirigy panel

A hasnyálmirigy kulcsfontosságú szerepet játszik az emésztésben és az inzulin termelésben.
Működési zavara komoly egészségügyi problémákat okozhat, ezért fontos a rendszeres ellenőrzés és a korai diagnózis.

Mikor van szükség a vizsgálatra?

Ha emésztési problémák, hasmenés, hasi puffadás vagy teltségérzés jelentkezik, érdemes elvégezni a hasnyálmirigy működésének vizsgálatát. Ezek a tünetek a hasnyálmirigy működési zavarára utalhatnak, amely súlyos egészségügyi problémákat okozhat, ha nem kezelik időben.

A hasnyálmirigy szerepe és működése

A hasnyálmirigy a hashártya mögött helyezkedik el, és két fő funkcióval rendelkezik: külső és belső elválasztás. A külső elválasztású rész enzimeket termel, amelyek segítenek az élelmiszerek, különösen a zsírok, fehérjék és szénhidrátok lebontásában. A belső elválasztású rész, azaz a Langerhans-szigetek, inzulint és glükagont termelnek, amelyek szabályozzák a vércukorszintet. A hasnyálmirigy egészséges működése elengedhetetlen az optimális emésztéshez és az anyagcsere-folyamatokhoz.

Mit vizsgálunk?

A hasnyálmirigy működésének vizsgálatához két fő enzim szintjét mérjük: a lipáz és az amiláz. Ezek az enzimek kulcsfontosságúak az emésztési folyamatokban, és szintjük a vérben és a székletben is meghatározható.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 4000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.