HISZTAMIN INTOLERANCIA CSOMAG (DAO)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Hisztamin intolerancia csomag (DAO)

A hisztaminintolerancia (DAO) vérvizsgálat célja, annak a meghatározása, hogy a szervezet megfelelően képes-e lebontani a hisztamint. Ennek során a vérből meghatározzák a diaminoxidáz (DAO) enzim szintjét, amely felelős a hisztamin lebontásáért.

Mit vizsgálunk?

Az allergén specifikus IgE-t mérjük, melyek az úgynevezett immunglobulin szupercsaládba tartozó ellenanyagok. Az immunrendszer termeli őket azért, hogy felismerje és semlegesítse a szervezetbe került idegen anyagokat. Gyors és kíméletes módszer, az év bármely szakaszában elvégezhető.

Kiknek ajánljuk?

Ajánlott azoknak, akiknél hisztaminintolerancia gyanúja merül fel, és tüneteket tapasztalnak, mint például fejfájás, bőrkiütés, gyomor-bélrendszeri panaszok stb. Ajánlott azoknak is, akik olyan élelmiszerek fogyasztása után tapasztalnak tüneteket, amelyek magas hisztamintartalommal rendelkeznek, például sajt, füstölt húsok, erjesztett ételek stb.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 19 990 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.