Immunerősítő infúziós koktél

Maradjon formában

Immunerősítő infúzió

A modern világ kihívásai, a városi életmód és a környezeti tényezők mind-mind próbára tehetik immunrendszerünket. Az Aphrodite Clinic „Immunerősítő Infúziós Koktélja” a természet legjobb összetevőivel készült, hogy támogassa és erősítse az immunrendszert, és segítsen a szervezetnek ellenállni a különböző kihívásoknak. Egy olyan infúziós kezelés, amely nem csak az immunrendszer működését támogatja, hanem az általános jólétet és vitalitást is elősegíti.

Miért válassza ezt a koktélt?

Az egészségünk alapja egy erős immunrendszer. Az Aphrodite Clinic Immunerősítő infúziós koktélja kifejezetten azért készült, hogy támogassa és erősítse az immunrendszert, különösen olyan időszakokban, amikor a szervezetnek extra támogatásra van szüksége. Az extra magas C-vitamin, B-vitaminok, antioxidánsok, magnézium és kalcium kombinációjával ez a koktél nem csak az immunrendszer működését támogatja, hanem az általános jólétet és vitalitást is.

Hatóanyagok

C-vitamin: Az immunrendszer erősítésére és a sejtek védelmére.

Glutation: Egy rendkívül fontos szabadgyök semlegesítő molekula, amely segít a méregtelenítésben és a sejtek védelmében.

Kalcium: Az izmok és csontok egészségének fenntartására.

Magnézium: Az izmok és az idegrendszer megfelelő működésének támogatására.

B-vitaminok: Az energiaszint növelésére és az idegrendszer támogatására.

Ásványi sók: A test hidratálására és az elektrolit egyensúly helyreállítására.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnék természetes védekező rendszerüket a lehető legjobb állapotban tartani. Azoknak, akik hisznek abban, hogy az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése a kulcsa egy vitális, teljes élethez.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 29 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.