INHALATÍV ALLERGIA (40 PANEL)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Inhalatív allergia (40 panel)

Az allergia az, amikor az immunrendszer egy alapvetően ártalmatlan anyagra egy fokozott immunválasszal reagál. Ennek során az immunrendszer az ártalmatlan anyagot idegennek és „ártalmasnak” azonosítja és ellenanyagot termel ellene. Ez az ellenanyag az IgE, mely a véráramba kerülve többek között hisztamint szabadít fel. Ez a felszabadult hisztamin különféle kellemetlen és változatos tüneteket okozhat. Fontos tehát kideríteni, hogy melyek azok az allergének, amik kiváltják ezt a reakciót.
Ez történhet bőrpróbával vagy vérvizsgálattal. A vérvétel útján történő laborvizsgálatok segíthetnek az allergének azonosításában és az allergia mértékének meghatározásában is. 

Mit vizsgálunk?

Macska szőr/hám, Ló szőr, Szarvasmarha szőr, Kutya szőr, Tengerimalac hám, Nyúl hám, Hörcsög hám, Patkány hám, Egér hám, Tollkeverék háziszárnyas (liba, csirke, kacsa, pulyka), Ecsetpenész (Penicillium notatum), Korompenész (Cladosporium herbarum), Kannapenész (Aspergillus fumigatus), Élesztőgomba, Konídiumos gomba (Alternaria tenuis), Parlagfű, Fekete üröm, Réti margaréta, Gyermekláncfű, Aranyvessző, Égerfa pollen, Mogyoró pollen, Szilfa pollen, Fűzfa pollen, Nyárfa pollen, Juharfa pollen, Nyírfa pollen, Bükkfa pollen, Tölgyfa pollen, Diófa pollen, Poratka (D. Pteronyssinus), Poratka (D. Farinae), Házipor, Csótány, Lándzsás utifű pollen, Libatop pollen, Ballagófű pollen, Juhsóska pollen, Fűkeverék (Csomós ebír, réti csenkesz, angol és réti perje, réti komócsin), Fűkeverék (tavaszi hérics, angol perje, nád, termesztett rozs, pelyhes selyemperje)

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 18 990 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.