Inzulinrezisztencia csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Inzulinrezisztencia csomag

Az inzulinrezisztencia csomagunk segítségével felmérhető a szervezet inzulinra adott válasza. Az inzulinrezisztencia nem tekinthető önálló betegségnek, de számos más egészségügyi problémával áll kapcsolatban, mint például a szív- és érrendszeri betegségek vagy a 2-es típusú cukorbetegség. Mivel ez az állapot visszafordítható, időben történő felismerése és kezelése elengedhetetlen a diabétesz és a metabolikus szindróma megelőzéséhez. Hölgyeknél az inzulinrezisztencia gyakran társul a PCOS-sel (policisztás ovárium szindróma), ami hormonális zavart és meddőséget is okozhat.

A csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza

Átfogó képet nyújt arról, hogy 120 perc eltelte alatt a szervezete. hogy reagál a 75 g elfogyasztott cukorra és hogyan változik a test inzulin szintje.

2 pontos: 0 és 120 perc (4 vérvételi cső levétele)

OGTT:
Vérvétel 0.perc, közvetlenül utána cukros ital elfogyasztása (75 g cukor+2 dl víz), vérvétel a 120.
percben.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 50 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.