Ionok panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Ionok panel

Az ionok kritikus szerepet játszanak a szervezet működésében, különösen a sejtek közötti kommunikációban, az idegrendszer működésében és az izmok összehúzódásában. A szervezet ionegyensúlyának felborulása komoly egészségügyi problémákat okozhat, ezért fontos a rendszeres ellenőrzés.

Mikor van szükség az ionvizsgálatra?

Az ionvizsgálatot akkor érdemes elvégezni, ha a betegnek vízhajtókat szed, hányás, hasmenés vagy keringési eredetű vizenyő tünetei vannak. Az alkoholizmus, a hiányos táplálkozás vagy a kemoterápia is befolyásolhatja az ionok szintjét a vérben.

Az ionok szerepe a szervezetben

Az ionok a sejtekben és a sejtek közötti térben találhatók, és kulcsszerepet játszanak a szervezet víz- és sóháztartásának szabályozásában. Az ionegyensúly felborulása különböző betegségekhez vezethet, mint például a veseproblémák, a szívritmuszavarok vagy az izomgörcsök.

Mit vizsgálunk?

A vizsgálat során a következő ionok szintjét mérjük meg: nátrium, kálium, klórid, kálcium, foszfor és magnézium. Ezek az ionok kritikus szerepet játszanak a szervezet működésében, és szintjük a vérben fontos információkat adhat a szervezet állapotáról.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 4 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.