Kerek csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Kerek csomag

A Kerek csomag az elhízás következtében kialakuló rizikótényezőkre világít rá. Az esetek többségében inzulinrezisztencia, metabolikus-szindróma, 2-es típusú diabétesz, esetleg pajzsmirigy-alulműködés vagy a mellékvese működésének zavara állhat a túlsúly hátterében.

A vizsgálat tartalma

Vérképző rendszer állapotának vizsgálata (vérkép, vas, transzferrin)

Vesefunkciós paraméterek (karbamid, húgysav, kreatinin, bilirubin)

Máj enzimek működése (GOT, GPT, GGT)

Ionháztartás állapotának vizsgálata (Na, K)

Pajzsmirigy és mellékvese hormonális alapfunkcióinak vizsgálata (TSH, kortizol)

Szív- és érrendszeri rizikófaktorok (leptin, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, inzulin)

Hárompontos vércukorinzulingörbe-meghatározás cukorterheléssel (0, 60 és 120 perc)

D-vitamin szintjének vizsgálata

Általános vizelet- és vizeletüledék-vizsgálat

Felkészülés a vizsgálatra

A vizsgálatra éhgyomorral jelenjen meg, ami 12 órás koplalást jelent (víz fogyasztása javasolt). A vérvételt megelőző 3 napban a napi szénhidrátbevitel mennyisége ne haladja meg a 250 grammot. A vizsgálathoz szükséges glükózt a vérvételi helyen kapja, nem szükséges semmit magával hoznia. Időpontfoglalás: Foglaljon időpontot a Kerek csomag vizsgálatunkra és biztosítsa az egészségét a legmagasabb szintű gondozással!

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 38 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.