Kis rutin panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Kis rutin panel

A kis rutin panel egy átfogó laboratóriumi vizsgálat, amely számos különböző vérparamétert mér, hogy átfogó képet adjon az egészségi állapotáról. A vizsgálat segítségével korai stádiumban észlelhetőek a különböző betegségek vagy rendellenességek, így idejében megkezdhető a megfelelő kezelés.

Mit vizsgálunk?

Vérkép: A vérkép a vér alkotóelemeinek mennyiségét és minőségét méri, így információt nyújt az immunrendszer állapotáról, a véroxigén-szállítás képességéről és a véralvadásról.

Ionok: A nátrium és a kálium kritikus szerepet játszanak a sejtek működésében és az idegrendszerben.

Vércukor: A vércukorszint a szervezet energiaellátásának mutatója, és a cukorbetegség korai jele lehet.

További vizsgálatok

Vesefunkciós tesztek: A karbamid, kreatinin, húgysav és GFR értékei a vesék működését mutatják.

Májfunkciós tesztek: A GOT, GPT, Gamma GT, Alkalikus foszfatáz, LDH, összes bilirubin és konjugált bilirubin értékei a máj működését és az epeút rendellenességeit mutatják.

Lipidprofil: A koleszterin, triglicerid, HDL-koleszterin és LDL-koleszterin értékei a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát mutatják.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 19 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.