LABmax

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

LABmax

Mit vizsgálunk?

Nátrium, Kálium, Magnézium, Klorid, Fosztfát, Kalcium, Éhomi glükóz, Karbamid, Kreatinin+eGFR, Összfehérje, Albumin, Húgyav, Triglicerid, Összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, Totál bilirubin, GOT, GPT, GGT, ALP, HgbA1c (hemoglobin A1c), Vörösvérsejt süllyedés, Vas, Transzferrin, CRP (C-reaktív protein), Ferritin, Minőségi vérkép (vérkép automatával ), TSH (Thyroidea stimuláló hormon), T3 szabad frakció (FT3), T4 szabad frakció (FT4), Általános vizelet, Direkt bilirubin, LDH (laktát-dehidrogenáz), Prothrombin-INR, Transzferrin szaturáció

Mikor ajánljuk?

Általános laboratóriumi szűrővizsgálatokat tartalmaz. Ajánlott évente egyszer elvégezni. Segítségével korai szakaszban, még panaszmentesen is felismerhető sok betegség. Nagylabor vizsgálat általános panaszok esetén: például gyengeség, fáradtság rossz közérzet, sápadtság, fáradékonyság.
Különösen javasolt nagyobb fizikai és/vagy szellemi igénybevétel esetén.

Vizsgálatok általános képet adnak a szervezet működéséről:
• Szénhidrát- és lipid anyagcsere (zsíranyagcsere, triglicerid, koleszterin, HDL-C, LDL-C, vércukor, HgbA1c)
• Máj működése (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, összbilirubin, direkt bilirubin)
• Vesék funkciója (karbamid, húgysav, kreatinin)
• Vérképző rendszer állapota (vérkép, vas, transzferrin, ferritin)
• Ionháztartás (Na, K, Cl, Mg, Ca, P)
• Pajzsmirigy működése (TSH, fT3, fT4)
• Szervezetben jelenlévő gyulladások (vörösvérsejt süllyedés, CRP, fehérvérsejt szám)
• Véralvadási funkció (INR)
• Általános vizelet vizsgálat

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 24 990 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.