Máj panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Máj panel

A vérvétellel történő laboratóriumi vizsgálati csomag segítségével megítélhető a máj normális funkciója. Felvilágosítást ad a máj gyulladásos eltéréséről, az epe kiválasztásról és a gyógyszerek, alkohol, drog, illetve egyéb toxikus anyagok májkárosító hatásáról. Amennyiben a vizsgálat a normál tartománytól eltérő értékeket mutat ki, az eltérés mértékének függvénye hogy szükségesek-e további vizsgálatok.

Mit vizsgálunk?

Össz. bilirubin és konjugált bilirubin: A bilirubin a vörösvérsejtek lebomlásának terméke. A máj felelős a bilirubin konjugálásáért és az epe kiválasztásáért.

GOT és GPT: Ezek a májenzimek a májsejtekben találhatók, és a máj károsodása esetén emelkednek.

Alkalikus foszfatáz: Egy enzim, amely a májban, csontokban és más szervekben található. A májbetegségek és a csontbetegségek esetén emelkedhet.

További vizsgálatok

Gamma GT: Egy májenzim, amely a máj működési zavarainak és az alkoholfogyasztásnak a jele lehet.

LDH: Egy enzim, amely számos szervben és szövetben megtalálható, beleértve a májat. A májbetegségek és egyéb állapotok esetén emelkedhet.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 4000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.