MORPHEUS8

Próbálja ki az Aphrodite klinikánál a leginnovatívabb bőrfeszesítő kezelést, a Morpheus 8-at!

A kezelés során alkalmazott, subdermális mikrotűk és a frakcionált rádiófrekvenciás technológia egy időben tesz lehetővé bőrfeszesítést, a finom ráncok simítását és kontúrozást, visszaállítva a bőr eredeti kollagén – és elasztin raktárait, akár a legalsóbb rétegekben is. 

 

 

Subdermális mikrotűk és frakcionált rádiófrekvenciás technológia

A Morpheus 8 mikrotűi mélyebben hatolnak be a bőrbe, mint bármely más, jelenleg alkalmazott orvoskozmetikai eszköz, apró mikrosebeket ejtve, ezáltal aktiválva a bőr természetes önregeneráló képességét, miközben a rádiófrekvencia a hypodermisben található zsírszövetet alakítja át az egyenletesebb és feszesebb kontúrokért.

A kezelés hatására a bőr tónusa és szerkezete javul, míg a ráncok és hegek bőrtípustól függetlenül is halványulnak.

Már egy kezelés is látványos eredményekkel jár, de kúraszerű alkalmazásával a hatás tovább fokozható, az eredmény hosszú távon fenntartható. A kezelés orvosi konzultáció után, most akciós áron vehető igénybe klinikánkon.
Feszesítő, tónusjavító kezelés, mellyel hatékonyan enyhíthetők az öregedés jelei.

A kezelés során jelentősen hidratáljuk és tápláljuk a bőrt, extra nedvességmegkötő faktorokkal és öregedést késleltető hatóanyagokkal látjuk el a sejteket. Az eredmény és a látvány nem marad el: pihentebb, feszesebb kinézetet, puhább, selymesebb bőrérzet, csökkennek a szarkalábak és kisimulnak a finom felszíni ráncok. Eredményeképpen az arc és a nyak bőre frissebb, ragyogóbb, feszesebb lesz.

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válasszon minket?

Teljes körű plasztikai sebészeti, egészségügyi szolgáltatásokat kínálunk

Szakértő orvosaink és modern technológiáink segítségével magas színvonalú ellátást biztosítunk pácienseink számára. Elkötelezettek vagyunk az Ön egészsége és elégedettsége iránt.

0%

Sikeres műtétek

Gondoskodunk arról, hogy minden műtét a legnagyobb biztonságban és a legjobb eredménnyel záruljon.

0%

Diagnózis pontosság

Precíz diagnosztikai eszközeinkkel és módszereinkkel biztosítjuk a legpontosabb diagnózist.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.