Nőgyógyászati hormon panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Nőgyógyászati hormon panel

A női hormonháztartás komplex rendszer, amely számos fiziológiai folyamatot szabályoz a szervezetben. A menstruációs ciklus, a fogamzóképesség, a terhesség és a menopauza mind a női nemi hormonok szabályozása alatt állnak. A nőgyógyászati hormon panel segítségével mélyrehatóan megismerhetjük a hormonháztartás aktuális állapotát, ami különösen fontos menstruációs zavarok, meddőségi problémák vagy hormonális rendellenességek esetén.

Mit vizsgálunk?

FSH (Follikulus-stimuláló hormon): A petefészkek tüszőinek növekedését és érését serkenti.

LH (Luteinizáló hormon): Az ovulációt és a sárgatest kialakulását serkenti.

Ösztradiol: Az ösztrogén-család egyik tagja, amely a petefészkekben termelődik és számos női reproduktív funkciót szabályoz.

További vizsgálatok

Progeszteron: A méhnyálkahártya felkészítésében játszik szerepet a terhesség fogadására.

Prolaktin: A tejtermelést serkenti a mellben.

Tesztoszteron: A női szervezetben kis mennyiségben termelődik, és befolyásolja a vázizomzat fejlődését és a testzsír eloszlását.

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.