Női hormon csomag (21-23. nap)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Női hormon csomag (21-23. nap)

Az Aphrodite Clinic a női egészség védelmében és támogatásában elkötelezett. Ezen belül is kiemelten fontosnak tartjuk a hormonális egyensúly megértését és annak monitorozását. A Női Hormon csomagunk a menstruációs ciklus 21-23. napján történő vizsgálatokkal kínál betekintést a női hormonális állapotba.

Mit tartalmaz a csomag?

A Női Hormon csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza: TSH (pajzsmirigy működésének felmérése)

Prolaktin (menstruációs ciklus szabályozása és ovuláció)

Progeszteron és Ösztradiol (endokrin rendszer és reproduktív egészség értékelése)

Tesztoszteron és SHBG (női hormonális állapot és hormonális egyensúly értékelése)

Miért ajánlott a csomag?

Miért válassza ezt a csomagot? A menstruációs ciklus második felében történő hormonvizsgálatok pontos képet adnak a hormonális egyensúlyról.

A vizsgálatok segítségével korai szakaszban felfedezhetők az esetleges hormonális rendellenességek, amelyek befolyásolhatják a reproduktív egészséget.

A csomag részeként kapott eredmények alapján személyre szabott tanácsokat és kezelési lehetőségeket kínálunk.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 28 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.