Női hormon csomag (3-5 nap)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Női hormon csomag (3-5 nap)

A női hormon csomag kifejezetten a női nemi ciklus hormonális állapotának jellemzésére szolgál. A vizsgálat során azokat az alapvető hormonokat határozzuk meg, amelyek a ciklus 3-5. napján a legjellemzőbbek és a leggyakrabban kerülnek vizsgálatra nőgyógyászati kivizsgálások során.

Hogyan történik a vizsgálat?

A vizsgálat során vérmintát veszünk, amelyet laboratóriumi körülmények között elemeznek. A laboratóriumi eredmények alapján meghatározzuk a különböző hormonok szintjét a vérben, ami segít azonosítani a hormonális egyensúlyhiányt vagy egyéb hormonális problémákat.

Milyen hormonokat vizsgálunk?

A csomag tartalmazza az FSH, LH, Ösztradiol, Total tesztoszteron, SHBG, Albumin, Szabad és biológiailag aktív tesztoszteron, AMH Plusz és Prolaktin hormonok vizsgálatát.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 28 500 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.