NŐI HORMON CSOMAG (CIKLUS 21-23. NAP)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Női hormon csomag (ciklus 21-23. nap)

Nemi működéssel kapcsolatos állapotfelmérés, nőgyógyászati, andrológiai és hormonális szűrővizsgálat.  A női nemi ciklus állapotát jellemző laborcsomag. Ez a hormonvizsgálat arra törekszik, hogy megállapítsa, a hormonális folyamatok megfelelően működnek-e, képes-e a megtermékenyült petesejt beágyazódni a méhbe, és fennáll-e esetleg sárgatest elégtelenség vagy más probléma. Ez az vizsgálat fontos információkat nyújthat a reproduktív egészség állapotáról és a fogamzási képességről.

Mit vizsgálunk?

FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)
Luteinizáló hormon (LH)
Ösztradiol
Progeszteron

Kinek ajánljuk?

A nőgyógyászati hormonvizsgálat javasolt az alábbi esetekben:
Gyermekvállalás tervezése
Női nemi ciklus zavara
Ismeretlen eredetű meddőség
Nőgyógyászati panaszok
Indokolatlan hízás/fogyás
Fokozott hajhullás
Nemi jellegek megváltozása
Menopauza jelei

Mennyibe kerül?

15 990 forint

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.