NŐI HORMON CSOMAG (CIKLUS 3-5. NAP)

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Női hormon csomag (ciklus 3-5. nap)

A menstruációs ciklus első felét általában a follikuláris fázisnak nevezzük, míg a peteérést követő időszak a luteális fázis.

A ciklus első felében végzett vérvétel során általában teljes hormonsort vizsgálunk, ami segít feltárni a hormonokat termelő mirigyek és szervek esetleges működési problémáit. Ennek révén általános képet kapunk a hormonháztartásról és a szervi működésről, beleértve a méh képességét is arra, hogy befogadja-e a megtermékenyült petesejtet. Ez az eljárás fontos információkat nyújthat a reproduktív egészség állapotáról és a fogamzási képességről.

Nemi működéssel kapcsolatos állapotfelmérés, nőgyógyászati, andrológiai és hormonális szűrővizsgálat.  A női nemi ciklus állapotát jellemző laborcsomag. Ez az eljárás fontos információkat nyújthat a reproduktív egészség állapotáról és a fogamzási képességről.

Mit vizsgálunk?

FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)
Luteinizáló hormon (LH)
Ösztradiol
Totál tesztoszteron
Szexuál hormon kötő fehérje (SHBG)
Albumin
Szabad és aktiv tesztoszteron
Anti-Müller Hormon (AMH)
Prolaktin

Kinek ajánljuk?

A nőgyógyászati hormonvizsgálat javasolt az alábbi esetekben:
Gyermekvállalás tervezése
Női nemi ciklus zavara
Ismeretlen eredetű meddőség
Nőgyógyászati panaszok
Indokolatlan hízás/fogyás
Fokozott hajhullás
Nemi jellegek megváltozása
Menopauza jelei

Mennyibe kerül?

34 990 forint

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.