NYÁRI VITAMINBOMBA

Maradjon formában

Nyári vitaminbomba

A nyári vitaminbomba koktél nem csak fizikailag, de lelkileg is feltölthet.
A magas dózisú B- és C-vitaminoknak köszönhetően a fáradtság csökkenthető, szervezetünk megújulhat, energiaszintünk növekedhet, hogy felkészülve várhassuk az új évszakot.

Miért válassza ezt a koktélt?

Az irodai környezet és a hosszú munkaórák nem csak a testet, de a lelket is próbára tehetik. A fáradtság, a csökkenő koncentráció és a növekvő stresszszint mind hatással lehetnek a munkateljesítményre és az általános közérzetre. Az Aphrodite Clinic "Nyári itaminbomba koktélja" erre kínál megoldást. Egy gondosan összeállított infúziós kezelés, amely a legjobb természetes összetevőket kombinálja, amely visszaadja az elveszett energiát, csökkenti a stresszt és javítja a mentális fókuszt.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik a magas dózisú B- és C-vitaminokkal nem csak a testüket, hanem a lelküket is szeretnék megújítani.

Mennyibe kerül?

A kezelés ára: 19.000 Ft

Hívjon most!

Kiss Anna

Nemrégiben vettem részt az Aphrodite Clinic általános szűrővizsgálatán, és rendkívül elégedett vagyok az eredményekkel. A személyzet professzionális és figyelmes volt, a vizsgálatok pedig alaposak és részletesek. Az orvosok türelmesen válaszoltak minden kérdésemre és hasznos tanácsokkal láttak el az egészségem megőrzése érdekében. Mindenkinek ajánlom ezt a klinikát, aki komolyan veszi az egészségét!

Megyeri Liliána

Mióta eldöntöttük a párommal, hogy gyermeket szeretnénk, nagyon fontosnak tartottam, hogy minden rendben legyen velem. Az Aphrodite Clinic-nél minden kérdésemre választ adtak, és most sokkal nyugodtabban várom a terhességet. Köszönöm!

Szabó Erzsébet

Hálásan köszönöm ezt a hihetetlen élményt. Őszintén mondhatom, hogy közel egy évizede próbálkozom különböző fogyókúrás módszerekkel, de eddig mind hiába. A kezeléssel megtudtam, hogy nem bennem volt a hiba.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.