Nyomelem csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Nyomelem csomag

Az Aphrodite Clinic büszkén kínálja a Nyomelem csomagot, amely egy speciálisan összeállított szűrővizsgálatot nyújt a fontos nyomelemek szintjének felmérésére. A csomag lehetővé teszi, hogy átfogó képet kapjunk a szervezetben lévő cink, szelén és jód szintjéről, amelyek nélkülözhetetlenek az optimális egészség és jólét szempontjából.

A vizsgálat jelentősége

A cink, szelén és jód létfontosságú nyomelemek, melyek számos élettani folyamatban játszanak kulcsszerepet. A cink az immunrendszer megerősítésében, a sejtosztódásban és az antioxidáns védelemben van jelen. A szelén antioxidáns hatással bír, támogatja az immunrendszert és a pajzsmirigy működését. A jód pedig elengedhetetlen a pajzsmirigy hormonok termeléséhez.

Személyre szabott kiértékelés

Szakembereink tapasztaltak és képzettek a nyomelemek értékelésében. A legfejlettebb laboratóriumi technológiákat alkalmazzuk, hogy pontos és megbízható eredményeket kapjunk. Az eredményeket gondosan elemezzük és értelmezzük, majd személyre szabott tanácsokat és kezelési lehetőségeket ajánlunk az Ön egyéni helyzetére és szükségleteire szabva.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 39 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.