ORVOS ESZTÉTIKA

Egyéni igények a középpontban.

Orvos esztétika

Hiszünk abban, hogy a szépség és az egészség kéz a kézben jár. Az Orvosi szépészeti esztétikai szakrendelések kínálatunkban olyan kezeléseket talál, melyek nem csak a külső megjelenés javítására irányulnak, hanem a belső harmónia és önbizalom növelésére is. Minden kezelésünk a legújabb technológiával, szakértő orvosok által, az Ön egyedi igényei szerint kerül kialakításra.

Plasztikai sebészeti konzultáció

Tudjuk, hogy a plasztikai sebészeti beavatkozások komoly döntést igényelnek. Konzultációs szolgáltatásunk során szakértőinkkel megbeszélheti elképzeléseit, kérdéseit, és tájékozódhat a különböző eljárásokról. Célunk, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtsunk, és segítsünk a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Hialuronsavas feltöltés

Az idő múlásával bőrünk veszít rugalmasságából és hidratáltságából. A hialuronsavas feltöltés segítségével visszaadhatjuk bőrének a fiatalságát. A hialuronsav természetes összetevője a bőrnek, így a kezelés során visszapótoljuk azt, ami az idővel elveszett. Az eredmény egy hidratált, feszes és fiatalos arcbőr.

Komplex arcfiatalitás

Az Aphrodite Clinic komplex arcfiatalítási szolgáltatása egyedülálló megközelítést kínál az arcápolásban. Többféle kezelést kombinálunk, hogy a legjobb eredményt érjük el. A kezelés során a hialuronsavas feltöltéstől kezdve a botoxon át más innovatív technikákig számos módszert alkalmazunk, hogy az Ön arca a lehető legfiatalosabb és legfrissebb legyen.Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válasszon minket?

Teljes körű plasztikai sebészeti, egészségügyi szolgáltatásokat kínálunk

Szakértő orvosaink és modern technológiáink segítségével magas színvonalú ellátást biztosítunk pácienseink számára. Elkötelezettek vagyunk az Ön egészsége és elégedettsége iránt.

0%

Sikeres műtétek

Gondoskodunk arról, hogy minden műtét a legnagyobb biztonságban és a legjobb eredménnyel záruljon.

0%

Diagnózis pontosság

Precíz diagnosztikai eszközeinkkel és módszereinkkel biztosítjuk a legpontosabb diagnózist.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.