Őszindító revitalizáló infúziós koktél

Maradjon formában

Őszindító revitalizáló infúzió

Ahogy a levelek színeződnek és a természet lassan átöltözik az őszbe, úgy készülhet fel szervezetünk is az új évszak kihívásaira az Őszindító Revitalizáló Infúziós Koktéllal. Egy speciálisan összeállított keverék, amely nem csak a testet, de a lelket is feltölti, és segít abban, hogy az ősz minden pillanatát energikusan és egészségesen élvezhessük. Legyen szó a hűvösebb időjárásról, a szezonális változásokról vagy az őszi teendőkről, ez a koktél biztosítja, hogy a legjobb formádban legyél.

Miért válassza ezt a koktélt?

Az Őszindító revitalizáló koktél nem csak fizikailag, de lelkileg is feltölt és felkészít az ősz kihívásaira. A magas dózisú B- és C-vitaminoknak köszönhetően a szervezetünk megújul, az energiaszintünk növekszik, és frissen, boldogan várhatjuk az új évszakot.

Hatóanyagok

B-vitaminok: Az energiaszint növelésére és az idegrendszer támogatására.

C-vitamin: Az immunrendszer erősítésére és a sejtek védelmére.

Antioxidánsok: A szabad gyökök elleni védelemre és a bőr ragyogásának elősegítésére.

Magnézium: Az izmok és az idegrendszer megfelelő működésének támogatására.

Ásványi sók: A test hidratálására és az elektrolit egyensúly helyreállítására.

Glutation: Egy erőteljes antioxidáns, amely segít a méregtelenítésben és a sejtek védelmében.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik az ősz közeledtével összhangban szeretnék megújítani szervezetüket, és a természet ébredésével együtt magukban is új életet érezni. Azoknak, akik a magas dózisú B- és C-vitaminokkal nem csak a testüket, hanem a lelküket is revitalizálni szeretnék.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 28 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza a vitaminkoktéljainkat?

Testre szabott megoldás az Ön egészségéért

A modern életvitel, a gyors tempó és a mindennapi kihívások könnyen kimeríthetnek minket. Az Aphrodite Clinic által kínált vitaminkoktélok nem csak egyszerű vitamininjekciók. Ezek komplex, gondosan összeválogatott összetevőkből álló keverékek, amelyek a test minden szükségletét kielégítik, és segítenek Önnek a legjobb formáját hozni minden nap.

0%

Természetes összetevők

Vitaminkoktéljaink kizárólag magas minőségű, természetes összetevőkből állnak, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek, így gyors és hatékony eredményeket biztosítanak. Gondoljon rá úgy, mint egy befektetésre az egészségébe és a jólétébe.

0%

Személyre szabott kezelés

Az Aphrodite Clinic vitaminkoktéljai egyedülálló módon készülnek, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és egészségi állapotát. Minden koktélunk célja, hogy visszaadja az elveszett energiát, csökkentse a stresszt és javítsa az általános közérzetet.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.