Pajzsmirigy alap csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Pajzsmirigy alap csomag

Az Aphrodite Clinic a hormonális egészség védelmében és támogatásában elkötelezett. Ezen belül is kiemelten fontosnak tartjuk a pajzsmirigy működésének megértését és monitorozását. A Pajzsmirigy Alap csomagunk egy speciális szűrővizsgálatot kínál, amely a pajzsmirigy egészségének felmérésére szolgál.

Mit tartalmaz a csomag?

A Pajzsmirigy Alap csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza: TSH (pajzsmirigy hormon termelésének értékelése)

T3 és T4 hormonok (pajzsmirgy hormonális aktivitásának értékelése)

Miért válassza ezt a csomagot?

A pajzsmirigy működése központi szerepet játszik az anyagcserében, az energia szintek szabályozásában és a hormonális egyensúlyban.

A csomag részeként kapott vizsgálatok segítségével korai szakaszban felfedezhetők az esetleges pajzsmirigy-rendellenességek, mint a túlműködés vagy alulműködés.

A pajzsmirigy egészsége közvetlen hatással van az általános jólétre, a hangulatra és az energia szintekre.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 14 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.