Pajzsmirigy bővített csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Pajzsmirigy bővített csomag

Az Aphrodite Clinic a hormonális egészség védelmében és támogatásában elkötelezett. A Pajzsmirigy Bővített csomagunk egy átfogó szűrővizsgálatot kínál, amely a pajzsmirigy működésének részletes felmérésére szolgál. A csomagot kifejezetten azoknak ajánljuk, akik a fent említett tüneteket tapasztalják.

Mit tartalmaz a csomag?

A Pajzsmirigy Bővített csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza: Pajzsmirigy hormonális alapfunkciók (TSH, fT3, fT4, anti-TPO)

Vérképző rendszer működése (vérkép, vas, transzferrin)

Lefontást termékek kiszűrése (karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin)

Szervezet fontosabb enzimei (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz)

Ionháztartás állapota (Na, K)

Fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcsere (triglicerid, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, vércukor, összfehérje albumin)

Gyulladásos folyamatok jelzése (vérkép, CRP)

Miért ajánlott a csomag?

A pajzsmirigy működése központi szerepet játszik az anyagcserében és a hormonális egyensúlyban. A csomag részeként kapott vizsgálatok segítségével korai szakaszban felfedezhetők az esetleges pajzsmirigy-rendellenességek. A pajzsmirigy egészsége közvetlen hatással van az általános jólétre és a hormonális egyensúlyra.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 20 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.