Pajzsmirigy panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Pajzsmirigy panel

A pajzsmirigy az emberi szervezet egyik kulcsfontosságú mirigye, amely számos létfontosságú funkciót lát el. A pajzsmirigy működési zavara számos egészségügyi problémát okozhat, így fontos annak rendszeres ellenőrzése. A pajzsmirigy panel segítségével részletes képet kaphatunk a mirigy működéséről és az esetleges rendellenességekről.

Milyen tünetek esetén ajánlott a vizsgálat elvégzése?

Menstruációs zavarok, emésztési problémák, hajhullás, teherbe esési nehézségek, szapora pulzus, remegés vagy depresszió esetén érdemes elvégezni a vizsgálatot.

Miért fontos a pajzsmirigy vizsgálat?

A pajzsmirigy működési zavara számos egészségügyi problémát okozhat, így fontos annak rendszeres ellenőrzése. A pajzsmirigy vizsgálat segítségével időben felismerhetők a rendellenességek, így megelőzhetők a súlyosabb egészségügyi komplikációk.

Mit vizsgálunk?

TSH (thyreoidea-stimuláló hormon): Az agyalapi mirigy által termelt hormon, amely szabályozza a pajzsmirigy működését. A TSH szintjének változása a pajzsmirigy alul- vagy túlműködésére utalhat.

FT3 (trijódthyronin) és FT4 (tiroxin): A pajzsmirigy által termelt fő hormonok. Ezek a hormonok felelősek a szervezet anyagcseréjének szabályozásáért.

anti-TPO (tireo-peroxidáz elleni antitest): Az anti-TPO egy antitest, amely a pajzsmirigy egyik enzimének, a tireo-peroxidáznak az ellenanyaga. Az anti-TPO szintjének emelkedése autoimmun pajzsmirigy betegségre utalhat.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 18 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.