Páros csomag

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Páros csomag

Az Aphrodite Clinic örömmel kínálja a Páros csomagot, amely egy átfogó szűrővizsgálatot kínál 16 és 50 év közötti hölgyeknek és uraknak. Ez a csomag lehetőséget kínál a pároknak, hogy közösen vegyenek részt az általános állapotfelmérésen, és így kedvezményesen juthassanak hozzá a vizsgálatokhoz.

Mit tartalmaz a csomag?

A Páros csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza: Máj funkcióit szabályzó enzimek (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz)

Lefontási termékek kiszűrése (karbamid, húgysav, kreatinin, összbilirubin)

Hasnyálmirigy működése (amiláz)

Ionháztartás állapota (Na, K, Mg)

D-vitamin szint

Pajzsmirigy hormonális alapfunkciói (TSH)

Fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcsere (vércukor, koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, húgysav, összfehérje, albumin)

Vasháztartás (vas, transzferrin, ferritin)

Gyulladásos folyamatok jelzése (vérkép, CRP)

Kiknek ajánljuk?

A csomagot azoknak a pároknak ajánljuk, akik panaszmentesek, de szeretnék tudni szervezetük aktuális egészségi állapotát. A közös vizsgálat lehetőséget kínál a pároknak, hogy egymást támogassák az egészségükkel kapcsolatos döntéseikben.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 42 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic szűrővizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.