PCOS CSOMAG

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

PCOS csomag

Egy komplex laborcsomag amely vizsgáltja a rutin laborvizsgálatokon túl a női hormonrendszer működését, a pajzsmirigy funkciót és a szénhidrát anyagcserét (3 pontos cukorterheléses és inzulin rezisztencia vizsgálat) 

Mit vizsgálunk?

FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)
Luteinizáló hormon (LH)
Ösztradiol
Totál tesztoszteron
Szexuál hormon kötő fehérje (SHBG)
Albumin
Szabad és aktiv tesztoszteron
Anti-Müller Hormon (AMH)
Prolaktin

Kinek ajánljuk?

Ezt a laborcsomagot azon hölgyek számára ajánljuk akiknél felmerül a PCOS betegség, azaz a policisztás ovárium szindróma.

Ajánlott elvégezni a vizsgálatot, ha az alábbi tünetek állnak fenn:
menstruációs zavarok
teherbe esés hiánya
arc és mellkas fokozott szőrnövekedése
aknés arcbőr
ultrahangon cisztás petefészkek
Inzulinrezisztencia
pajzsmirigy alulműködés és annak tünetei

A legpontosabb eredmény érdekében a laborvizsgálatot a ciklus elején (2-5. nap) érdemes elvégezni, 8-12 óra koplalást követően, lehetőleg a reggeli órákban. 

Mennyibe kerül?

75 990 forint

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.