Prosztata panel

Pontos diagnózis, gondoskodó kezelés

Prosztata panel

A prosztata a férfiak egyik legfontosabb belső nemi szerve, melynek egészséges működése elengedhetetlen a jó közérzet és az egészség fenntartásához.
A prosztata panel egy speciális laboratóriumi vizsgálat, amely a prosztata működését és egészségét értékeli.

Miért fontos a prosztata vizsgálat?

A prosztata betegségei, mint a prosztatagyulladás, a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás vagy a prosztatarák, gyakoriak a férfiak körében. A korai felismerés és kezelés kulcsfontosságú a sikeresebb gyógyulás érdekében.

Mire szolgál a PSA?

A PSA, vagyis a prosztata specifikus antigén, egy fehérje, melyet a prosztata mirigyei termelnek. A PSA szintjének emelkedése a prosztata betegségeire, különösen a prosztatarákra utalhat.

Mennyibe kerül?

A vizsgálat ára: 27 000 Ft

Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válassza az Aphrodite Clinic laborvizsgálatait?

Pontos eredmények, amelyekre számíthat.

Az egészség az egyik legértékesebb kincsünk. Az Aphrodite Clinic laborvizsgálati szolgáltatásai a legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzák, hogy Önnek pontos és megbízható eredményeket nyújtsanak. Legyen szó rutin ellenőrzésről, specifikus probléma feltárásáról vagy egészségi állapotának átfogó értékeléséről, nálunk biztos kezekben van.

0%

Szakérő gondosság

Minden egyes mintát tapasztalt szakembereink elemznek, akik elkötelezettek a precizitás iránt. Az Aphrodite Clinic laboratóriumaiban a legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapjuk.

0%

Az Ön adatainak és eredményeinek védelme

Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára az adatvédelem és a diszkréció. Biztosíthatjuk, hogy minden vizsgálatot a legnagyobb biztonságban és bizalmasan végezünk el. Az Ön egészsége és magánélete nálunk első helyen áll.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.