QMS ORVOSKOZMETIKAI ARCKEZELÉSEK

„A szikét szögre akasztottam…”

– Dr. Erich Schulte professzor, a QMS MediCosmetics atyja,
– Szépség Oscar-díj 1987 –

QMS orvoskozmetikai arckezelések

Szeretnél éveket letagadni a korodból, vagy szeretnéd a bőröd fiatalságát minél tovább megőrizni?
Egyedülálló orvoskozmetikai rendszer, mely sebészeti beavatkozás nélkül is hatékony és látványos? 

Az egyetlen eljárás a világon, amely a bőr mélyrétegébe manuálisan juttatja be a kollagént?

Ez a QMS! 

 

Ez a QMS!

Neo Tissuedermie Treatment - Anti-aging kezelés érett bőrre

Az öregedő bőrre kifejlesztett feszesítő, tónusjavító kezelés, amellyel hatékonyan enyhíthetők az öregedés jelei. Elsősorban dehidratált, zsír- és vízhiányos, tónusát vesztett, petyhüdt bőrre javasolt. Regenerálja a fáradt, megereszkedett bőrt, az intenzív lifting masszázsnak és az anti-aging hatóanyagoknak köszönhetően a kontúrok láthatóan javulnak, a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. A kezelés mindemellett hatékonyan hidratálja és táplálja a kezelt területet, és azonnal látványos hatást és üde arcszínt eredményez.


Arckifejezéseink folyamatosan dolgoztatják az izmokat, így rögzülnek a ráncok, melyek idővel el is mélyülnek. A kezelés tartalmaz egy különleges lifting masszázs technikát, mely fájdalommentes, mégis hatékonyan megmozgatja és fellazítja a letapadt, befeszült izmokat. Az arc, a lifting hatására vitálisabb, üdébb és feszesebb lesz.
Az arckifejezéseink folyamatosan dolgoztatják az izmokat, így rögzülnek a ráncok, melyek idővel el is mélyülnek. A kezelés tartalmaz egy különleges lifting masszázs technikát, mely fájdalommentes, mégis hatékonyan megmozgatja a letapadt, fellazítja a befeszült és edzésbe hozza az elernyedt izmokat. Az arc a lifting hatására vitálisabb, üdébb és feszesebb lesz.

Activator Treatment - Kollagénes fiatalító kezelés

A QMS legismertebb anti-aging kezelését azoknak ajánljuk, akik aktiválni szeretnék alvó bőrüket, beindítani a bőr regenerációs folyamatait. Az aktiváló kezelés felfrissíti, regenerálja, élénkíti a bőrt. Hatóanyagai feszesebbé, ragyogóbbá teszik az arcot, és látványos megoldást jelentenek a fáradt, igénybe vett bőr azonnali revitalizációjában.

Feszesítő, tónusjavító kezelés, mellyel hatékonyan enyhíthetők az öregedés jelei.

A kezelés során jelentősen hidratáljuk és tápláljuk a bőrt, extra nedvességmegkötő faktorokkal és öregedést késleltető hatóanyagokkal látjuk el a sejteket. Az eredmény és a látvány nem marad el: pihentebb, feszesebb kinézetet, puhább, selymesebb bőrérzet, csökkennek a szarkalábak és kisimulnak a finom felszíni ráncok. Eredményeképpen az arc és a nyak bőre frissebb, ragyogóbb, feszesebb lesz.

Mennyibe kerül?Foglaljon időpontot

Időpont egyeztetés

Foglaljon időpontot néhány kattintással a naptárunk segítségével.

Miért válasszon minket?

Teljes körű plasztikai sebészeti, egészségügyi szolgáltatásokat kínálunk

Szakértő orvosaink és modern technológiáink segítségével magas színvonalú ellátást biztosítunk pácienseink számára. Elkötelezettek vagyunk az Ön egészsége és elégedettsége iránt.

0%

Sikeres műtétek

Gondoskodunk arról, hogy minden műtét a legnagyobb biztonságban és a legjobb eredménnyel záruljon.

0%

Diagnózis pontosság

Precíz diagnosztikai eszközeinkkel és módszereinkkel biztosítjuk a legpontosabb diagnózist.

A világ bármely pontjáról is érkezik, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.

Az Aphrodite Clinic célja, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa nem csak hazai, de külföldi páciensek számára is. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat a világ minden tájáról érkező páciensek veszik igénybe, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes páciens a legjobb ellátást kapja.