Foglaljon időpontot

Dr. Roger Bakekolo

2016-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Már egyetemi éveim alatt több külföldi tanulmányúton vettem részt, fél évet töltöttem az Université d’Angers francia egyetem orvosi karán. A diploma megszerzését követően a Pécsi Tudományegyetem Sebészeti Klinikáján kezdtem dolgozni plasztikai- és égéssebész szakképzésben, melyből 2022-ben sikeresen tettem szakvizsgát.

Klinikai munkám során égett betegek, emlődaganatos és általános sebészeti betegek ellátásában is tevékenyen részt vettem. Elméleti tudásomat számtalan hazai és nemzetközi kongresszuson igyekeztem mélyíteni, amit a kezdetektől a magánellátásban szerzett tapasztalatokkal egészítettem ki.

Munkám során igyekszem a betegek elvárásait és az esztétikai kezelési lehetőségeket közös nevezőre hozni, így elérni a lehető legjobb eredményt, megőrizve a természetesség igényét. Az Aphrodite Clinic-ben végzett tevékenységem során elsősorban az arc injektálható anyagokkal való fiatalításával foglalkozom.

Időpontfoglalás

 • Időpont egyeztetés

  Használja a naptárat az időpontfoglaláshoz. Válasszon ki egy dátumot. Válasszon egy időpontot. Adja meg az adatait és kattintson a Találkozó ütemezése gombra.

 • Találkozó orvosunkkal

  Az első lépés a vizsgálati folyamatban egy konzultáció az orvosunkkal, ahol megbeszélheti panaszait és elvárásait.

 • Általános fizikális vizsgálat

  Ezután egy átfogó testi ellenőrzés következik, hogy teljes képet kapjunk egészségi állapotáról.

 • Eredmények és tanácsok

  Miután az összes vizsgálatot elvégeztük, eredményeket és személyre szabott tanácsokat nyújtunk.

Foglaljon időpontot